torsdag den 3. marts 2011

Ole Birk Olesen får kønsskifteoperation

Efter ganske kort tids overvejelse har den omstridte debattør og folketingskandidat for Liberal Alliance Ole Birk Olesen besluttet at få foretaget en kønsskifteoperation. Det gælder ham begge to både som debattør og som folketingskandidat. Og han har taget beslutningen uafhængigt af hinanden, men i fuldstændig enighed.

”Jeg er bare så træt af ikke at kunne kritisere de protofascistiske kvinder uden at få skudt i skoene, at jeg har kaldt dem protofascister” forklarer Ole Birk Olesen og uddyber ”Anne Sofia Hermansen skriver næsten lige så åndsvage ting som mig om kvinder uden at blive kaldt kvindefjendsk. Det er totalt sexistisk, så nu skifter jeg bare køn. Ja, jeg gør så. På PRIVATHOSPITAL. Og så skal du se noget seriøs og ærlig bitch-slapping bagefter. Kvinde er kvinde værst, men jeg er allerværst. Jeg bliver en mean fatherfucker, kan jeg godt sige dig!”

På privathospitalet Hamln har man ganske vist kun foretaget få kønsskifteoperationer før, men overlæge Peter Mogensen udtaler ”det er et enormt skarpt træk af Ole Birk Olesen, fordi han på den måde forandrer hele det politiske landskab, og vi helt sikkert kommer til at se et fornyet borgerligt flertal efter valget”. Han oplyser, at det endnu ikke er lykkedes Lars Løkke Rasmussen at få omdirigeret tilstrækkeligt med midler til privathospitalet til at dække udgifterne til kønsskifteoperationen, men at Mærsk-koncernen har tilbudt at spæde op, så Ole Birk Olesen hurtigst muligt og helst med god tid til næste valg kan blive til Oda Birk Olesen

Partiformand Anders Samuelsen er begejstret: ”Efter at Malou Aamund og Gitte Seeberg smuttede, har vi ligesom haft lidt svært ved at finde højt profilerede kvinder, vi ikke var i familie med. Oda bliver helt sikkert en flot tøs, når hun er færdig, og vi glæder os til at markedsføre hende. Meget værre end Birthe Rønn Hornbech kan hun umuligt komme til at se ud."


Det har i dag ikke været muligt at slå en kommentar af Ole Birk Olesens kone.

7 kommentarer:

 1. Skønt - man må håbe, de der fører kniven er grundige ....

  SvarSlet
 2. Jeg har jo altid sagt det, i mænd har det jo så hårdt. ;)

  SvarSlet
 3. Ja, rigtigt! Tænk vi må ikke engang kalde jer for æreløse kryb uden at blive spurgt, om vi faktisk mener det, hvis vi stiller op til folketinget. STAKKELS os!

  SvarSlet
 4. Samuelsen citatet er så i orden. Humor. Du har talent for fake news. Ham der med selvtillid og lækkert hår må hellere passe på sit job derinde på uni.

  SvarSlet
 5. Takker mange gange. Når det lækre hår er på tilbagetog, må man jo prøve at klare sig med charme og selvtillid.

  Fake news er bare en sjov genre, fordi man kan være satirisk på sådan en skæv måde.

  SvarSlet
 6. Helt klart - og det er også lidt en måde ikke helt at tabe modet med hensyn til nationens tistand, ikk? Jeg har overvejet at foreslå det i Research Europe. "DK Science ministry admits 'world class unis' a joke" :p

  SvarSlet